Adverteren op de NFLS web-app

Om het toerisme in noordoost Friesland te stimuleren heeft de stichting NFLS het voormalige spoortrace tussen Leeuwarden en Anjum (in de volksmond beter bekend als Het Dokkumer Lokaaltje) ontwikkelt als marketing tool van deze prachtige streek. Om het oude spoortrace zoveel mogelijk zichtbaar te maken in het landschap en zo te laten functioneren als uithangbord voor de lokale (toeristische) ondernemers is een speciale web-app ontwikkelt waarmee bezoekende toeristen hun weg kunnen vinden door het gebied. Om de in het gebied aanwezige ondernemers gelegenheid te geven zich nog beter te profileren kunnen zij voor slechts € 15,= een vermelding van 3 jaar krijgen in deze unieke web-app!

De details voor een vermelding staan hieronder en kunnen via e-mail worden aangeleverd: nfls@gra-cv.com

Een vermelding kan onder één van de 4 onderstaande categorieen;

- Toeristische attractie / bezienswaardigheid
- Eten & drinken (gastronomie)
- Overnachten (hotels, B&B etc)
- Sponsorvermelding (diverse)

Een vermelding bestaat uit drie onderdelen;
- Een plaatje (foto)
- Een praatje (max 50 woorden, + webadres / telefoon)
- Een coordinaatje (kaartgegevens)


De kaartgegevens (GPS coordinaten) worden desgewenst door de NFLS verzorgd op basis van de door u aangeleverde adres informatie. Tevens kan een link naar de eigen website worden opgenomen. Een vermelding in de app is ook een vermelding op de website van het Dokkumer Lokaaltje, bij het station wat het dichts gelegen is van de aanmelder! Deelnemende partijen aan de app krijgen ook een vermelding op de kaart (paarse pinnen) van onze website.

Een vermelding in de web-app kost slechts € 15,= (excl. 21% btw) en is geldig voor 3 jaar.
Na ontvangst van bovenstaande gegevens ontvangen de deelnemers een rekening (pdf) van de NFLS, welk tevens de opdrachtbevestiging is. Partijen kunnen op elk moment instappen. Aanmelden (of meer info) kan via: 0653-76 31 25 of nfls@gra-cv.com

De web-app is echt de moeite waard. Het is ondersteunend aan het boek ‘Opkomst en ondergang van de Noord Friesche Locaal Spoorwegmaatschappij’ van de Auteur Oege Kleijne. http://tinyurl.com/pwwtn47  Met uw vermelding in de web-app steunt u tevens het werk van de St. NFLS.

Via de biels 'Achtergronden' worden op hoofdlijnen de belangrijkste doelstellingen en activiteiten van de NFLS aangegeven.

Neem voor meer informatie contact op met 0653 - 76 31 25 (Chris Rijff)

U kunt hier naar de 'speciale website van de NFLS web-app gaan www.nfls.nl

Yn it Dockumer Lokaeltsje siet men rom it hiele ein!

 

Lees meer...
Missie & Doel
Essentie plan
Strategisch plan
Partners
Vrijwilligers
Donateurs
Koop een biels
Adverteren
Relaties
Condities