Adverteren op de NFLS web-app en site

De stichting NFLS is bezig (delen) van het voormalige spoortrace tussen Jelsum en Oostmahorn ontwikkelen als marketing tool ter bevordering van het toerisme en de lokale economie in noordoost Friesland. Zij wil dat o.a. bereiken door het voormalige spoortrace weer goed zichtbaar te maken in het landschap en zo te laten functioneren als uithangbord voor lokale (toeristische) ondernemers en bezoekers aan de streek.
 
 
U kunt dit (promotie) werk van de stichting steunen door voor € 5,= per jaar (€ 15,= 3 jaar.) uw bedrijf te laten vermelden in de speciale NFLS web-app en op één of meerdere van de stationspagina's op onze website www.nfls.eu Vermeldingen gaan per direct in voor de duur van 3 jaar, op een door u zelf te bepalen datum!
 
Aanmeldingen voor plaatsing kunt u doen door een e-mail te sturen naar nfls@gra-cv.com o.v.v. 'Vermelding NFLS web-app' Nadat wij uw aanmelding hebben en ontvangen en door us is bevestigd ontvangt u van ons een betalingsfactuur. 
 
Aanlevering van uw bedrijfslogo kan in jpg, gif, png of ander grafisch format. Er geldt hiervoor een minimale afmeting van 175 x 175 pixels. Kijk voor nadere details deze link.
 
Neem voor meer informatie contact op met 0653 - 76 31 25
 
www.nfls.nl